Matso'nun

Matso'nun "İşveren Hakları Eğitimi" Sona Erdi

16 Mart 2024
1892 defa okundu

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından düzenlenen "İşveren Hakları Eğitimi" katılımcılarına sertifikaları verildi. MATSO Girişimcilik Akademisi tarafından, Oda üyelerine yönelik ücretsiz olarak düzenlenen "İşveren Hakları Eğitimi" sona erdi. Eğitmen Rukiye Göksu tarafından verilen ve MATSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim 3 gün sürdü. 

Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Sertifika töreninde MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ın programı dolayısıyla törene katılamadığını, iştiraklerinden dolayı katılımcılara sevgi ve teşekkürlerini gönderdiğini belirtti. 

MATSO olarak üyelere yönelik düzenledikleri eğitimlerden bahseden Arslan, Kurum olarak üyelerin bilgilerini güncelleyerek daha donanımlı hale gelmeleri için eğitimler düzenlediklerini söyledi. Arslan, eğitim ile işverenin kendi haklarının yanı sıra çalışanlara yönelik verilmesi gereken haklardan da bilgi sahibi olduğunu ifade etti.