Anadolu Gençlik'ten Kan Verme Kampanyası

Anadolu Gençlik'ten Kan Verme Kampanyası

12 Nisan 2024
1822 defa okundu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Temsilciliği, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kan verme kampanyası düzenledi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kampanyaya Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, Kızılay Manavgat Şube Başkanı Ömer Şahin, AGD yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Kızılay tarafından kurulan çadırda, Anadolu Gençlik Derneği yöneticileri kan bağışında bulunan vatandaşlara kitap hediye etti. Kampanya ile 150 ünite kan bağışında bulunurken, bu miktar Kızılay'ın bugüne kadar Manavgat'ta topladığı en yüksek bağış olduğu belirtildi.

Gazetecilere açıklama yapan AGD Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, "Manavgat Kızılay Şubesiyle birlikte düzenlediğimiz bu etkinlikte rekor kan bağışı toplandı. Yaklaşık 5 saatlik kan bağışı etkinliğinde 150 ünite kan toplandı. Bu da Manavgat'ta toplanan en yüksek kan bağışı oldu. Çanakkale'de atalarımız bizler icin can verdiler. Hem bunu halkımıza hatırlatmak hem de kan verme konusunda duyarlılığı arttırmak adına bu etkinliği düzenledik" dedi.